Στις 13 Ιουλίου 2014 ο 3ος Faethon Olympus Marathon – Απόστολος Τσουρέκας

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τον 3ο αγώνα ορεινής πεζοπορίας Faethon Olympus Marathon, του αγώνα που δικαίως φέρνει το τίτλο «ο απόλυτος αγώνας sky running». Τη διοργάνωση του αγώνα επωμίστηκε για φέτος ο Χιονοδρομικός Ορειβατικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος ΣΠΑΡΜΟΥ – ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, με τη συνδρομή όλων των Συλλόγων και αθλητών της περιοχής.

Αρωγοί στην προσπάθεια με αλφαβητική σειρά είναι οι εξής:

– Δίκτυο Περραιβία
– ΧΟΣ Ελασσόνας
– Π.Α.Ο.Ε.Ε. «Όλυμπος»
– ΧΟΣ Καλυβιών «Χριστάκης»
– ΧΟΣ Ολυμπιάδας «Μύτικας»

Και με τη στήριξη του Δήμου Ελασσόνας και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_accordion]

[fusion_toggle title=”ΕΓΓΡΑΦΕΣ FAETHON OLYMPUS MARATHON” open=”yes”]Σας ενημερώνουμε ότι αύριο Σάββατο 01.03.2014 ξεκινούν οι εγγραφές του 3ου  FAETHON OLYMPUS MARATHON – «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ» και θα διαρκέσουν έως την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014.

Ποσό εγγραφής: 30,00 Ευρώ

Λογαριασμός κατάθεσης στην Εθνική τράπεζα:
GR4401103410000034129650890 – Χιονοδρομικός Ορειβατικός Περιβαλλοντολογικός Σύλλογος Σπαρμού

[/fusion_toggle]

[fusion_toggle title=”ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ FAETHON OLYMPUS MARATHON” open=”no”]
ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ FAETHON OLYMPUS MARATHON (TΣΟΥΡΕΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ)

Η οργανωτική επιτροπή του F.O.M., αντιλαμβανόμενη τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες των καιρών μας, αποφάσισε και φέτος να προσφέρει στους αθλητές υψηλού επιπέδου τις εξής παροχές:

1) Λεωφορεία θα αναλάβουν τη δωρεάν μετακίνηση αθλητών από Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και το δρομολόγιο των λεωφορείων
θα ανακοινωθούν σύντομα.

2) Όσοι αθλητές επιθυμούν μπορούν να φιλοξενηθούν δωρεάν στις κατασκηνώσεις του Κοκκινοπηλού (σε κρεβάτια ή αν επιθυμούν σε σκηνή) ή να επιλέξουν κάποιο τοπικό ξενοδοχείο με μειωμένες τιμές για τους αθλητές.

3) Σε όλους τους αθλητές θα προσφερθεί ένα δωρεάν γεύμα στις παραδοσιακές ταβέρνες του χωριού μετά τη λήξη του αγώνα.

4) Θα δοθούν:

α) Χρηματικά έπαθλα στους πρώτους αθλητές – αθλήτριες.
β) Κύπελλο για τον πρώτο αθλητή ως 25 ετών που θα  τερματίσει.
γ) Κύπελλα στους τρεις πρώτους άντρες και στις τρεις  πρώτες γυναίκες.
δ)Μετάλλια σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν τον  αγώνα.

5) Για το ποσό των 30 ευρώ που καταβάλλει ο αθλητής για την εγγραφή του, εκτός όσων προηγήθηκαν, λαμβάνει μαζί με τον αριθμό και ένα τεχνικό μπλουζάκι γνωστής εταιρίας αθλητικών ειδών, καθώς και δώρα – προϊόντα από ντόπιους παραγωγούς.

Η οργανωτική επιτροπή επιθυμεί να αναδείξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο των αθλητών μέσω της αναγνώρισης της τεράστιας προσπάθειάς τους και της έμπρακτης επιβράβευσής τους.[/fusion_toggle][/fusion_accordion]

www.faethonolympusmarathon.gr

SPOT FAETHON 2014 on YouTube

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]